⟵ terug

Frank De Neve

Frank De Neve is de drijvende kracht achter frankdeneve.be, een bedrijf dat KMO’s vooruit wil helpen met digitale marketing. Daarbij hoort natuurlijk ook de ontwikkeling en het onderhoud van websites. Frank is met jaren ervaring een meester in zijn vak. Een eerlijke, resultaatgerichte, no-nonsense aanpak is dan ook zijn modus operandi.

Je hoort het al, een perfecte match voor Plutonian, dus we sloegen de handen in elkaar. Plutonian is de technische partner voor Frank en ondersteunt in alles wat met websites, mails, layout, ééntjes en nulletjes te maken heeft.

De klantenportefeuille van Frank gaat ook al enkele jaren mee, waardoor er een waaier aan verschillende technologieën gebruikt is. Heel boeiend dus als developer om met diverse platformen in aanraking te komen. Van Craft CMS, tot Expression Engine (jaja, van v1 tot v5), maar ook het beter gekende Wordpress. Zo hebben we telkens een leuke uitdaging die we met veel plezier aangaan!

Ben jij ook op zoek naar een technische partner waar je 100% op kan vertrouwen? Iemand die oplossingsgericht meedenkt zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken? Slide in our DM’s!

P P L